ادوبی ساعاتی پیش، از انتشار رسمی نسخهی نهایی اپلیکیشن فتوشاپ کمرا (Adobe Photoshop Camera) خبر داد که شامل تنوع بسیار خوبی از فیلترهای پرجزئیات است و میتواند کاربر را مدتها سرگرم کند. این فیلترها میتوانند تغییراتی روی چهرهی کاربر و محیط اطراف او ایجاد کنند.
تعدادی از فیلترهای فتوشاپ کمرا میتوانند آسمان پشت سر کاربر را تشخیص دهند و آن را با ابرهای بینقص یا ماهِ چشمنواز جایگزین کنند. فیلتری دیگر در فتوشاپ کمرا وجود دارد که شخص را درون دنیای شبیه به دنیای سریال آینهی سیاه قرار میدهد. در فیلتری دیگر چهرهی کاربر بهگونهای تغییر مییابد که انگار در حال تماشای تصویری در داخل کمیکبوکها هستید.
اپلیکیشن فتوشاپ کمرا بهصورت کاملا رایگان دردسترس قرار گرفته است و بدون مشکل روی سیستمهای عامل اندروید و iOS کار میکند. البته در نظر داشته باشید که فقط گوشیهای جدید سری پیکسل، گلکسی و وانپلاس توانایی پشتیبانی از فتوشاپ کمرا را دارند و نمیتوان آن را روی تمامی دستگاههای اندرویدی نصب کرد. ادوبی پیشتر در ماه نوامبر ۲۰۱۹ (آبان و آذر ۱۳۹۸) نسخهی پیشنمایش فتوشاپ کمرا را منتشر کرده بود.
ممکن است از روی نام اپلیکیشن فکر کنید که فتوشاپ کمرا ارتباطات تنگاتنگی با فتوشاپ دارد، اما چنین نیست. بهغیر از این حقیقت که هر دو اپلیکیشن در زمینهی ویرایش عکس فعالیت میکنند، شباهت خاص دیگری در بین آنها دیده نمیشود. ازطریق فتوشاپ کمرا امکان ویرایش عکسها در سطح ساده فراهم میشود، اما طبیعتا قابلیتهای اپلیکیشن اصلی فتوشاپ بسیار بیشتر و غنیتر است. برای مثال ازطریق فتوشاپ کمرا میتوان کنتراست، اکسپوژر (نوردهی)، اشباع رنگ و موارد دیگر را در تصویر تنظیم کرد.
هدف اصلی فتوشاپ کمرا این است که کاربر عکس بگیرد و آن را درون اپلیکیشن قرار دهد تا فیلتری جالب به آن اضافه شود. اگر میخواهید ازطریق فتوشاپ کمرا بهصورت دستی تنظیمات عکس را تغییر دهید میتوانید از گزینهای خاص که درون اپلیکیشن جای داده شده است استفاده کنید. تنها نکتهی منفی فتوشاپ کمرا را میتوان پشتیبانینکردن از ویدئو دانست. اگر همین فیلترها برای محتوای ویدئویی هم ارائه میشدند قطعا فتوشاپ کمرا اپلیکیشن بهتری لقب میگرفت. ابهای پاراسنیس، مدیر ارشد بخش فناوری در شرکت ادوبی، میگوید: «هدف اصلی ادوبی این بوده است که جادوی فتوشاپ را بهصورت مستقیم به منظرهیاب دوربین شما بیاورد».
ادوبی برای ترغیبکردن مردم بهمنظور استفاده از اپلیکیشن جدیدش کار راحتی در پیش ندارد و باید برنامهریزی درستی برای این کار داشته باشد. امروزه شمار اپلیکیشنهایی که فیلتر چهره ارائه میدهند بسیار زیاد است و این اپلیکیشنها عموما محبوبیت بالایی دارند. حتی اکثر شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام بهطور مستقل توانایی گذاشتن فیلتر روی تصاویر را دارند و کاربران را از اپلیکیشنهای متفرقه تا حد زیادی بینیاز میکنند.